Torrevieja


Torrevieja er en vakker by på den spanske østkysten, og er kjent for sine fantastiske strender, solrike klima, livlige kultur og varierte turistattraksjoner. Byen tiltrekker seg turister fra hele verden, og har en rekke aktiviteter å tilby for alle aldre og interesser. Veldig mange nordmenn besøker byen hvert år, og mange har valgt å bosette seg her enten hele året eller om vinteren.I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på hva som gjør Torrevieja til en så populær turistdestinasjon, og gi noen eksempler på aktiviteter, strender og hotell som du kan utforske under ditt opphold.

Aktiviteter i Torrevieja

Torrevieja er en by som tilbyr en rekke aktiviteter som er populære blant turister. Her er noen eksempler på aktiviteter du kan utforske:

 1. Besøk saltmuseet: Torrevieja er kjent for sin produksjon av salt, og saltmuseet gir en interessant innblikk i historien til saltproduksjonen i området. Her kan du lære om hvordan saltet ble høstet og behandlet gjennom tidene.

 2. Utforsk naturparken La Mata: Dette er en vakker naturpark som ligger like utenfor Torrevieja. Parken har en rekke turstier, og er en flott destinasjon for fuglekikkere og naturelskere.

 3. Ta en båttur: Torrevieja ligger ved kysten, og det er mange båter og turer som tar deg ut på havet. Dette er en flott måte å oppleve byen og området på.

 4. Besøk vannparken Aquopolis: Dette er en flott destinasjon for familier, med en rekke vannsklier, bassenger og aktiviteter for alle aldre.

 5. Ta en tur til Mar Menor: Dette er en stor saltvannslagune som ligger like utenfor Torrevieja. Her kan du svømme, sole deg og nyte en rekke vannsportaktiviteter som kitesurfing og windsurfing.

Strender i Torrevieja

Torrevieja har noen fantastiske strender, og er kjent for sitt klare vann og fine sand. Her er noen eksempler på strender du kan besøke under ditt opphold:

 1. Playa del Cura: Dette er en av de mest populære strendene i Torrevieja, og ligger i sentrum av byen. Stranden har alle fasiliteter som solsenger, parasoller og dusj og er lett tilgjengelig.

 2. Playa de Los Locos: Dette er en annen populær strand i Torrevieja. Stranden har en lengde på 760 meter og er kjent for sin fine sand og klare vann. Det er også en rekke barer og restauranter i nærheten.

 3. Cala Ferris: Denne stranden ligger litt lenger unna byen og er mindre befolket. Stranden har en unik beliggenhet i en liten bukt, og er en flott destinasjon for snorkling og dykking.

Hotell i Torrevieja

Torrevieja har en rekke hotell og overnattingsmuligheter som passer for alle typer budsjetter og preferanser. Her er noen av de beste hotellene i Torrevieja.

 1. Hotel Fontana Plaza: Dette er et moderne og elegant hotell som ligger i hjertet av Torrevieja. Hotellet har en sentral beliggenhet og tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert et innendørsbasseng, en terrassebar og gratis Wi-Fi. Rommene er romslige og komfortable, og hotellet har også en egen restaurant som serverer lokal og internasjonal mat.

 2. Hotel Masa International: Dette hotellet ligger i en rolig gate like ved stranden i La Mata-området. Hotellet har en stor utendørsbasseng og en solterrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte solen. Rommene er rene og komfortable, og hotellet har også en egen restaurant som serverer lokale og internasjonale retter.

 3. Hotel Madrid: Dette hotellet ligger rett ved stranden i Playa del Cura-området i Torrevieja. Hotellet har en flott beliggenhet og tilbyr fantastisk utsikt over havet. Rommene er romslige og moderne, og hotellet har også en egen restaurant som serverer lokale og internasjonale retter. Hotel Madrid har også et utendørsbasseng og en solterrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte solen.

 4. Hotel Doña Monse: Dette er et luksuriøst hotell som ligger i et rolig og grønt område i Torrevieja. Hotellet har en flott beliggenhet med fantastisk utsikt over byen og havet. Hotellet har en rekke fasiliteter, inkludert et utendørsbasseng, en solterrasse, en spa og en egen restaurant som serverer lokale og internasjonale retter. Rommene er romslige og elegante, og har alle moderne fasiliteter som aircondition, minibar og flatskjerm-TV.

 5. La Laguna Spa & Golf Hotel: Dette er et luksuriøst hotell som ligger like utenfor Torrevieja i et vakkert naturområde. Hotellet har en fantastisk beliggenhet og tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert et stort utendørsbasseng, en solterrasse, en spa og en egen golfbane. Rommene er romslige og elegante, og har alle moderne fasiliteter som aircondition, minibar og flatskjerm-TV.

Dette er bare noe av hva denne byen ved Middelhavet har å by på. Torrevieja er også et glimrende utgangspunkt hvis du vil oppleve hele eller store deler av Costa Blanca. Du kommer deg til Torrevieja fra flyplassen i Alicante med bil på omlag 40 minutter. God tur!

Legg inn en kommentar

0 Kommentarer