Da er vi i gang

Nå åpner vi siden Luksusreiser.com som setter fokus på reiser i høy kvalitet. Markedet for luksusreiser i Norge har mer en firedoblet seg i løpet av de siste ti årene, og det er ingenting som tyder på at dette kommer til å forandre seg med det første. Tvert i mot så ser prognosene fremover ut til at antall luksusreiser kommer til å fortsette stigningen med minst 10 % vekst hvert år. For det er ikke bare til eksotiske og eksklusive reisemål som Maldivene og Seychellene vi reiser med luksus i blikket, nå satser også tradisjonelle reisemål som Mallorca, Gran Canaria og Rhodos innenfor luksussegmentet. Det er ikke lenger nok og bare få sol og varme når vi reiser til Syden, vi vil også bo veldig bra.

Mallorca er et godt eksempel på dette. Ferieøya gjennomførte for noen år tilbake en omfattende oppussing av hoteller til 4 og 5 stjerners standard, oppgradering av strandpromenader og parkområder og opplevde en oppsving av antall turister som besøkte øya. Vi er i dag mye mere fokusert på hvilke fasiliteter som finnes både på reisemålet, samt ferieboligen eller hotellet vi skal tilbringen ferien på. Privat transfer med limousin fra flyplassen blir også alt mere vanlig i dag, og ting som gratis WiFi som ble ansett som luksus for bare noen år siden, er i dag egentlig obligatorisk. Hvis hotellet ikke kan tilby gratis internettlinje, velger vi rett og slett bare ett annet hotell.

I stedet for det bare selges vanlige sydenturer til vanlige reisemål, øker nå også salget av cruiseturer, reiser til spahoteller og opplevelsesferier som safariturer eller andre temareiser. Vi velger oss også i mye større grad enn tidligere å leie egne ferieboliger når vi reiser på ferie, og da gjerne i topp standard. Her på luksusreiser.com kommer det tips om destinasjoner rundt om i verden hvor du kan reise på luksusferie, og mange andre tips som kan være greie å ha når du skal planlegge din neste tur.


privat villa luksusferie

Legg inn en kommentar

0 Kommentarer