Verdens dyreste hotell

Hvis du planlegger en luksusreise men ikke helt vet hvor du skal reise, så foreslår vi ikke mindre enn et opphold på verdens dyreste hotell. Hotel President Wilson i Genève, har det som av de fleste er regnet som det dyreste hotellrommet i hele verden. Royal Penthouse suiten som dekker hele toppetasjen på hotellet, har en døgnpris som starter på ikke mindre enn 400.000 kroner!

Fra terassen har man panoramautsikt over Genfersjøen og Mt. Blanc. Suiten med hele 12 rom og 12 bad har skuddsikre vinduer og dører, egen heis, treningsrom, bibliotek, biljardrom, et Steinway piano, en Bang & Olufsen flatskjerm på 136", baderomsartikler fra Hermès og en grunnflate på 1.800 m2, nok for de fleste skulle vi tro. Noe særlig mer luksuriøst enn dette blir det ikke.

Ønsker du å bestille et vanlig superior rom på dette hotellet, starter prisene på bare 3.000 kroner natten og da er rommet på 30 m2 og innehar den samme luksusen med Bang & Olufsen TV, marmorbadet med toalettartikler fra Hermès, og alle andre eksklusive hotelltjenester du kan tenke deg. Bestill et opphold på Hotel President Wilson hvis du ønsker å boltre deg i noe av det beste som tilbys på hotellfronten når det gjelder luksus og ekslusivitet.

Dette hotellet ser kanskje ikke så eksepsjonelt ut fra utsiden, men både rommene, servicen, spa-avdelingen og restauranten Arabesque med det libanesiske kjøkkenet er nok til å kunne ta pusten fra den mest erfarne globetrotter. Prisene på restauranten er dog ikke like avskrekkende som hotelloppholdet, hvor man får en 4-retters meny for drøyt 700 kroner. Hotel President Wilson er en del av den verdensomspennende eksklusive hotellkjeden Starwood.


luksushotell i geneve
Foto: Hotel President Wilson

Legg inn en kommentar

0 Kommentarer