Opplev ekte luksus i Japan

Japan er et spennende land fullt av kontraster. Her finner du både det tradisjonelle og det hypermoderne side ved side, og dette er et ypperlig reisemål for deg som ønsker en luksuriøs ferieopplevelse, takket være blant annet en matkultur med sterkt fokus på kvalitet og et servicenivå få land kan matche. Her finner du ekstravaganse og luksus selv i de minste, mest overraskende detaljene. Er du usikker på hva du bør få med deg? Vi gir deg tipsene.

Tokyo


Man kommer selvsagt ikke utenom den japanske hovedstaden https://reisetips.nettavisen.no/tokyo/ om man velger å ta turen til Japan. Her har hver bydel sin unike stil og personlighet. Vi anbefaler gjerne å velge et hotell i Shinjuku-området, som for eksempel Park Hyatt Tokyo, da Shinjuku-togstasjonen og de nærliggende undergrunnsstasjonene har gode forbindelser med alle deler av byen.

Det er selvsagt også mulig å forflytte seg med drosje - og å ta drosje i Japan er virkelig noe for seg selv, da mange selskaper har uniformerte sjåfører med hansker og hatt, og ofte også biler med gardiner for vinduene i baksetet - men på grunn av trafikkbildet i Tokyo er det gjerne både raskere og enklere å reise kollektivt.

For en ekte luksusopplevelse kommer man ikke utenom bydelen Ginza, og enten du ser etter klær fra verdens største motehus, førsteklasses sminke- og hudprodukter, matopplevelser i verdensklassen eller tradisjonelle japanskproduserte varer, så finner du det du leter etter her.

Kansai-området
Mange har gjerne hørt om både Kyoto, Osaka og Kobe, men visste du at disse byene ligger så tett på hverandre at det kun tar rundt 15-20 minutter med tog mellom dem? Bestiller du Japan Rail Pass via for eksempel https://www.japanspesialisten.no/japan-rail-pass/ kan du bo i én by, og forflytte deg uanstrengt mellom dem på rene, behagelige og ikke minst punktlige tog.

Her kan du velge et hypermoderne, vestlig hotell i Osaka, eller et klassisk ryokan i Kyoto for å oppleve det tradisjonelle Japan, som for eksempel Tawaraya. Ryokan i toppklassen leverer ikke bare en ro og en service få andre kan måle seg med, men du får også servert et tradisjonelt kaiseki-måltid til middag.

Reiser til Kansai-området i oktober, så har du ikke bare sjansen til å oppleve de verdenskjente momiji-høstfargene, men også formel-1 løpet Japan Grand Prix på Suzuka Circuit. Dette er et av sesongens siste løp, så mye avgjøres her - som selvsagt fører til ekstra spenning på og av banen. Ønsker å holde deg oppdatert på siste nytt og formel 1 odds før løpet, kan du lese mer på https://extra.bet365.com/news/nn/Motorsport/Formel-1.

Sist, men ikke minst: En luksusferie til Japan er ikke komplett uten en tur til Kobe for å spise Kobe-biff. Dette er en kulinariske opplevelse alle bør få med seg minst én gang i livet, for ord er ikke nok til å beskrive hvor mørt og smaksrikt dette kjøttet er. Det er faktisk vanskelig å tro at det er oksekjøtt, så stor er forskjellen fra det vi vanligvis spiser. Prisnivået er riktignok også deretter. Det er selvsagt store variasjoner, men skal du ha en indrefilet fra årets prisvinner for beste Kobe-biff, må du regne med minst 2000 kr, kun for biffen.

Legg inn en kommentar

0 Kommentarer