Beste hotell på Tenerife


Det er vanskelig å kåre det absolutt beste hotellet på Tenerife, da det kommer ann på hva slags preferanser man har og hva man ønsker å oppleve på ferien. Tenerife har mange flotte hoteller i forskjellige kategorier og prisklasser som tilbyr ulike fasiliteter og aktiviteter. Men hvis vi skal se på noen av de mest luksuriøse hotellene som finnes på Tenerife, er det utrolig mange å velge mellom. Tenerife er nok den Kanariøya som har flest luksushoteller prosentvis i forhold til antallet.


Noen av de mest populære og høyt rangerte hotellene på Tenerife inkluderer:


Royal Hideaway Corales Beach
: et luksuriøst hotell i Adeje med flott utsikt over havet og en fantastisk infinity-pool.Bahía del Duque: et 5-stjerners hotell i Costa Adeje som er kjent for sin imponerende arkitektur og elegante design.Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden
: et 5-stjerners hotell i Puerto de la Cruz som tilbyr en avslappende atmosfære og et stort spa-område.GF Victoria: et familievennlig hotell i Costa Adeje med et stort utvalg av aktiviteter og fasiliteter for både voksne og barn.Hard Rock Hotel Tenerife: et stilfullt hotell i Playa Paraíso med rock-inspirert design og et bredt utvalg av underholdning og aktiviteter.Det er mange flere flotte hoteller å velge mellom på Tenerife, så det er lurt å gjøre litt research og finne et hotell som passer dine ønsker og behov. Det kan være greit å lese annmeldelser og erfaringer fra tidligere gjester, så kan du se hva de var fornøyde eller misfornøyde med, før du bestiller.

 

Tenerife er en øy som har mye å tilby for turister. Her er noen forslag til aktiviteter og severdigheter på øya:

 

  1. Besøke Teide nasjonalpark: Her kan du se den imponerende vulkanen Teide, som er det høyeste fjellet i Spania. Du kan kjøre opp til vulkanen eller ta taubanen for å se den fantastiske utsikten over øya.

  2. Dra på hvalsafari: På Tenerife kan du dra på hvalsafari for å se delfiner, spekkhoggere og andre marine dyr i deres naturlige habitat.

  3. Utforske pittoreske byer og landsbyer: Besøk byer og landsbyer som La Laguna, Puerto de la Cruz, Masca og Garachico for å se vakker arkitektur, lokale markeder og utsøkte restauranter.

  4. Dra på stranden: Tenerife har mange vakre strender å velge mellom, inkludert de populære strendene Playa de las Americas og Playa de los Cristianos, samt mindre kjente strender som Playa Jardín.

  5. Oppleve lokal kultur: Besøk det lokale markedet i Santa Cruz, dra på en flamenco-opplevelse, og prøv den lokale maten og vinen.

  6. Dra på en stjernekikkingstur: På grunn av Tenerifes klare og mørke nattskyer, kan du ta en tur for å se stjernene og planetene.

  7. Dra på en sykkeltur: Med sin fantastiske natur og milde klima, er Tenerife et flott sted for å ta en sykkeltur og se øya på en annen måte.

 

Dette er bare noen av mange aktiviteter og severdigheter som Tenerife har å tilby. God ferie!

Legg inn en kommentar

0 Kommentarer