Luksus i Alicante

Alicante er absolutt en perle av en by ved Middelhavet, og hvorfor ikke unne deg noe skikkelig luksus når du først skal ta turen til byen? Vi har samlet noen av de absolutt beste hotellene i Alicante, sånn at du kan bruke tiden på å planlegge andre artige opplevelser under ferien på Costa Blanca. Hotellene er ikke rangert, men dette er i hvert fall noen av våre favoritter i Alicante.


Melia Alicante

Det perfekte stedet å kombinere glede og arbeid. Et strandhotell med spektakulær havutsikt, men likevel i hjertet av en by full av lys og energi året rundt. Oppdag et forretningssenter kjent for sine økonomiske, kulturelle og sosiale arrangementer, og de eksklusive The Level-områder kun for voksne. Beliggenheten til hotellet må sies å være av det beste i hele byen. Det er kort vei fra havnen til sentrum av Alicante.

 

Hotel Maya Alicante

Bo ved foten av det berømte Santa Bárbara-slottet og bare noen få meter fra sjøen for å nyte vakker utsikt over Alicante-bukten. Fordyp deg i variasjonen av middelhavsgastronomi i restauranten eller oppdag de tusen og én smaker som byen tilbyr deg. Føl deg som hjemme i et av de 194 romslige og fargerike rom fordelt på 11 etasjer. Eventyret begynner med fasaden, utsmykket med mønstre fra den gamle mayakulturen og 5 minutter fra hotellet kan du besøke MARQ arkeologiske museum, erklært som det beste europeiske museet i 2004. Nyt det fantastiske middelhavsklimaet i bassengbaren. Fordyp deg i utendørsbassenget med utsikt over fjellet, eller tren i det glassomsluttede treningsstudioet.


Hotel Spa Porta Maris by Meliá

200 meter fra Postiguet-stranden og svært nær marinaen og det historiske sentrum, har dette urbane hotellet alt du trenger for et perfekt opphold i Alicante. Rom med havutsikt. Et flott utvalg av deilige spisesteder. Svømmebasseng og terrasse med solterrasse og utsikt over Middelhavet. Og et moderne, fullt utstyrt 400m2 spa for total avslapning. Et godt valg hvis du vil unne deg litt ekstra på ferien din til Alicante.

 

Hospes Amerigo

Et av hotellets mest bemerkelsesverdige høydepunkter er dens avantgarde-stil. Det gamle Salesian-klosteret erpusset opp med middelhavsdekorasjon, slik at du kan nyte det beste oppholdet i det historiske sentrum av byen Alicante, og en spektakulær utsikt over Santa Barbara-slottet. Drømmeaktige rom og suiter med alt du trenger for å sikre en uforstyrret avslappende søvn. Ladestasjon for elbil. Hotellet har også et eksepsjonelt utvalg av bar og restauranter, samt spa, massasje & wellness-avdeling.

 

Hotel Eurostars Centrum Alicante

Noen få meter fra jernbanestasjonen og byens marina, ligger Eurostars Centrum Alicante. Hotellet tilbyr innkvartering designet for at du fullt ut skal kunne nyte de mange fasilitetene til Alicante. Moderne, elegant og med luksuriøse tjenester, er det det perfekte hotellet både for å organisere profesjonelle arrangementer eller for å nyte noen dager med fritid og hvile. Hvis du kommer for å nyte en ferie ved Middelhavet, vil du på Eurostars Centrum Alicante finne komfort, samt et bredt utvalg av tjenester som inkluderer avslappende og terapeutiske massasjer, tyrkisk bad, badstue, en gastronomisk restaurant og solterrasse.


Uansett hvilket hotell du velger, er en ferietur til Alicante abolutt noe du kan glede deg til. En av de mest populære strendene, er den familievennlige Playa del Postiguet-stranden – dens brede strekning av kjeksfarget sand skråner forsiktig ned i havet, og ligger rett ved sentrum. Alicantes arkitektur spenner fra middelalder til modernistisk, og en av de mest gjenkjennelige bygningene er Santa Barbara slott. Det har eksistert siden 900-tallet, og en av hovedtrekkene er utsikten, takket være dens beliggenhet på en bakketopp med utsikt over byen og havet. Det er mye for historieinteresserte å sette seg fast i her også - byen er hjem til spennende steder som arkeologisk museum og tyrefektingsmuseum. God tur.

Legg inn en kommentar

0 Kommentarer