Ikones Seafront Luxury Suites på Kreta


Ikones Seafront Luxury Suites ligger ved stranden i Rethymnon på øya Kreta, og er et fantastisk sted for turister som ønsker en luksuriøs og avslappende ferieopplevelse. Hotellet ligger i en pittoresk og fredelig beliggenhet, og tilbyr utsikt over det klare, blå Egeerhavet. Her kan gjestene nyte en fantastisk utsikt over solnedgangen og de frodige omgivelsene.

Beliggenhet

Ikones Seafront Luxury Suites ligger på stranden i Rethymnon, en av de vakreste byene på øya Kreta. Byen er kjent for sine vakre strender, den gamle venetianske havnen, og de smale, brosteinsbelagte gatene som fører til den imponerende festningen. Hotellet ligger nær nok til byens sentrum til å nyte alt som byen har å tilby, men langt nok unna til å nyte fred og ro.

Fasiliteter

Ikones Seafront Luxury Suites tilbyr en rekke fasiliteter som gjør ferien til en uforglemmelig opplevelse. Hotellet har et utendørs svømmebasseng med en solterrasse og solsenger, hvor gjestene kan nyte solen og den vakre utsikten. Spa- og velværeavdelingen tilbyr en rekke behandlinger og massasjer som hjelper gjestene med å slappe av og nyte ferien. Hotellet har også en restaurant som serverer deilige retter laget av ferske og lokale ingredienser.

Luksus

Ikones Seafront Luxury Suites har alt som trengs for å gi gjestene en luksuriøs ferieopplevelse. Hver suite har egen balkong med havutsikt, en stor og komfortabel seng og en stue med sofa og flatskjerm-TV. Suitene er romslige og godt utstyrt, og tilbyr alle de fasilitetene som trengs for å gjøre oppholdet så behagelig som mulig. Hotellet tilbyr også romservice og en rekke andre tjenester for å sikre at gjestene har det de trenger for å nyte ferien.

Turisme

Kreta er en populær turistdestinasjon, og Rethymnon har mye å tilby turistene. Byen har vakre strender, historiske landemerker og en livlig nattelivsscene. Kreta er også kjent for sin deilige mat og vin, og Ikones Seafront Luxury Suites er en flott base for å utforske alt som øya har å tilby. Hotellet tilbyr også en rekke aktiviteter og utflukter som gjør det enklere for gjestene å oppleve øyas vakre natur og rike kultur.

Oppsummering

Ikones Seafront Luxury Suites er et fantastisk hotell som tilbyr gjestene en luksuriøs og avslappende ferieopplevelse. Hotellet ligger ved stranden i Rethymnon på øya Kreta, og tilbyr fantastisk utsikt over havet og de frodige omgivelsene. Med sine komfortable og velutstyrte suiter, spa- og velvære

 

Se tilgjengelighet og sjekk priser på hotellet

Rethymnon er en vakker by på øya Kreta med mye å se og gjøre. Her er fem ting å gjøre i Rethymnon:

  1. Besøk den gamle venetianske havnen: Den gamle havnen i Rethymnon er en vakker og historisk havn som har blitt brukt i over 400 år. Havnen har mange restauranter og barer, og er et flott sted å besøke på kvelden når den er opplyst av lamper.

  2. Utforsk den venetianske festningen: Festningen i Rethymnon er en av de største og best bevarte venetianske festningene på Kreta. Den ble bygget på 1500-tallet og har blitt brukt som et forsvarsverk og fengsel. Du kan utforske festningen og se flott utsikt over havet og byen.

  3. Besøk det arkeologiske museet: Rethymnon har et flott arkeologisk museum med utstillinger fra neolittisk tid til romersk tid. Museet inneholder også utstillinger fra byens middelalderhistorie.

  4. Gå langs den gamle byen: Rethymnon har en vakker gammel bydel med smale gater og vakre bygninger. Her finner du også mange butikker, restauranter og barer.

  5. Dra på en tur til Samariaravinen: Samariaravinen er en av de lengste raviner i Europa, og en av Kretas mest populære turistattraksjoner. Gåturen gjennom ravinen tar rundt 6-7 timer og gir fantastisk utsikt over naturen i området.

 

Her kan du bestille opphold på Ikones Seafront

Legg inn en kommentar

0 Kommentarer