Valencia


Valencia er en vakker by ved kysten i Spania, og en av de mest populære turistdestinasjonene i landet. Byen har mye å tilby turister, inkludert en rik historie og kultur, fantastisk mat og vakre strender. I denne artikkelen vil vi utforske noen av de beste attraksjonene, opplevelsene, strendene og hotellene i Valencia.

Attraksjoner

Valencia er kjent for sin fantastiske arkitektur, og den mest berømte bygningen er uten tvil Ciudad de las Artes y las Ciencias. Denne imponerende strukturen inneholder en rekke museer, teatre og kinoer, og er et must å besøke når man er i Valencia. Et annet høydepunkt er Barrio del Carmen, det historiske sentrum av byen, med sine trange gater, vakre torg og imponerende arkitektur.

En annen populær attraksjon i Valencia er Mercado Central, en stor overbygd markedsplass som selger alt fra fersk sjømat til frisk frukt og grønnsaker. Det er et flott sted å oppleve den lokale kulturen og smake på noen av de beste matrettene Valencia har å tilby.

Opplevelser

En av de beste opplevelsene du kan ha i Valencia er å delta på Las Fallas-festivalen. Denne festivalen, som finner sted i mars, er en feiring av kunst og kultur, og det er en rekke arrangementer og parader å delta på. Høydepunktet på festivalen er den store brenningen av fallas-statuer, som er laget av papir-mache og tre.

Hvis du er glad i sport, er Valencia CF en av de mest kjente fotballklubbene i Spania, og du kan besøke deres stadion Mestalla for å se en kamp eller ta en omvisning.

Strender

Valencia har noen av de beste strendene i Spania, og de er spesielt populære om sommeren. La Malvarrosa og El Saler er to av de mest populære strendene i Valencia, med fin sand og klart vann. Hvis du ønsker å prøve deg på vannsport, er det mulig å leie alt fra båter og kajakker til vindsurfingutstyr på strendene.

Overnatting

Det er mange flotte hoteller å velge mellom i Valencia, uansett hva budsjettet ditt er. Hvis du ønsker å bo i luksus, kan du sjekke inn på Hotel Las Arenas Balneario Resort, som ligger rett ved stranden. Hotel One Shot Palacio Reina Victoria 04 er et annet flott alternativ, med en elegant atmosfære og sentral beliggenhet. For de som ønsker å bo mer budsjettvennlig, er Melia Valencia et flott alternativ, med moderne rom og enkel tilgang til byens attraksjoner. Hostal Venecia er et annet godt alternativ, som ligger i hjertet av byen og tilbyr enkel, rimelig overnatting. Valencia har mange luksuriøse hoteller å velge mellom, og her er fem av de beste:

 

  1. Hotel Las Arenas Balneario Resort - Dette 5-stjerners hotellet ligger rett ved stranden, og har en imponerende Belle Époque-bygning som har blitt omgjort til et moderne hotell. Hotellet har 253 rom og suiter, et spa og velværesenter, flere restauranter og barer, og et utendørsbasseng med havutsikt.

  2. Hotel One Shot Palacio Reina Victoria 04 - Dette 5-stjerners boutique-hotellet ligger i en nydelig bygning fra 1913, og har blitt elegant oppusset for å gi gjestene en unik opplevelse. Hotellet har 26 rom og suiter, en restaurant og bar, et bibliotek og en takterrasse med panoramautsikt over byen.

  3. Caro Hotel - Dette 5-stjerners hotellet ligger i en restaurert bygning fra det 19. århundre i Barrio del Carmen, og tilbyr 26 rom og suiter som kombinerer historiske detaljer med moderne design. Hotellet har også et spa, en restaurant, en bar og en takterrasse med utsikt over katedralen i Valencia.

  4. Hospes Palau de la Mar - Dette 5-stjerners hotellet ligger i et herskapshus fra det 19. århundre, og har 66 elegante rom og suiter, et spa og velværesenter, en restaurant og bar, og en takterrasse med basseng og utsikt over byen.

  5. The Westin Valencia - Dette 5-stjerners hotellet ligger i en neo-klassisk bygning fra 1917, og har 135 rom og suiter, et spa og velværesenter, en restaurant og bar, og en stor hage med utendørsbasseng. Hotellet ligger i nærheten av flere av Valencias største attraksjoner, inkludert Ciudad de las Artes y las Ciencias og Barrio del Carmen.

 

Valencia er en fantastisk turistdestinasjon med noe å tilby for enhver smak. Byen er også et veldig bra utgangspunkt for å oppleve hele kystlinjen Costa Blanca, med for eksempel leiebil. God ferie!

Legg inn en kommentar

0 Kommentarer