Hvis du ønsker deg en eksklusiv og avslappende ferie, bør du kanskje vurdere å leie en egen privat feriebolig på den neste ferieturen din. Nå kan du nemlig bestille ferieboliger, hytter og private leiligheter i nesten 100 land over hele verden, alt på et sted! Formidleren av ferieboliger heter Sembo og er en del av Stena Line Travel Group, men tilbyr villaer med private svømmebasseng på de fleste populære destinasjoner verden rundt.

Selskapet har boliger i alle prisklasser, men har en egen luksus avdeling med over 1.000 forskjellige luksusboliger på spennende reisemål som Frankrike, Thailand, Italia, Maldivene, Brasil, Danmark, Spania, Emiratene, Marokko, Tyrkia, Hellas og til og med i Norge, for å nevne noen av de ulike destinasjonene som finnes.

Klikk her for å bestille en luksuriøs privat feriebolig.

Du kan søke utifra forskjellige ønsker som for eksempel storbyer, strandferie, skiferie eller familieferie, for å finne feriehus som matcher de ønskene dere har for ferieturen. Storbyferien får fort det lille ekstra, hvis dere leier en egen leilighet i New York, Barcelona eller i Paris. Det finnes også ferieboliger med opp til 8 soverom, hvis reisefølget er ekstra stort eller dere ønsker å kunne ta i mot gjester i løpet av turen. Du leier trygt og enkelt via private utleiere som er verifiserte eller annerkjente boligformidlere og byråer, slik at dere slipper trøbbel med useriøse utleiere. Finn din neste luksusbolig på hjemmesiden til Sembo i dag, eller les mer om hvordan alt foregår når dere vil leie en feriebolig.

Er dere ute etter en luksuriøs privat villa, er det trolig villaprogrammet til Booking.com som har det beste utvalget. Her kan man velge mellom villaer og ferieboliger i meget høy klasse verden rundt.

Klikk her for se etter ledige villaer hos booking.com.


1 kommentar :


  1. I like the valuable information you provide in your articles. I'll bookmark your blog and check again here regularly. I am quite sure I will learn many new stuff right here! Best of luck for the next! aol.com mail login

    SvarSlett

Booking.com