Luksus på Gran Canaria

Det mest populære reisemålet man drar til fra Norge, er uten tvil Gran Canaria som tilhører den spanske øygruppen Kanariøyene. Nesten 300.000 personer fra Norge besøker den trygge og solsikre øya hvert eneste år, kjent for mange vakre strender, kort reisetid og mange spennende attraksjoner.

Noen tenker kanskje ikke på Gran Canaria som et reisemål for en luksusferie, men der tar de grundig feil. Det har i de senere årene nemlig blitt bygget opp et eget eksklusivt område ved Meloneras lengst nede på sydspissen av øya, og her ligger det 5 stjerners luksushoteller på rekke og rad, en strandpromenade med restauranter i ypperste klasse, shopping med alle de kjente merkene, et eget kasino og flere golfbaner i høy standard rett ved siden av området. De luksuriøse Lopesan-hotellene på Meloneras har blitt en favoritt for mange, det samme med H10 Playa Meloneras Palace og Hotel Riu Palace Oasis som begge holder veldig høy klasse, men her ligger også Seaside Palm Beach av mange regnet som det absolutt beste hotellet på Gran Canaria.

Hvis du ønsker å leie en egen privat villa med svømmebasseng, finnes det flere gode alternativer spesiellt i området rundt Maspalomas, eller det nye private området Salobre Golf mellom Maspalomas og Arguineguín. Spahotellene til Gloria Palace på Amadores og i San Agustin er også meget populære valg for gjester som er ute etter litt ekstra luksus på ferien. Hotellene har egne avdelinger for talassoterapi, wellness, behandling & massasje, samt 2 panorama-restauranter med meget bra standard på mat og service, samt fantastiske utsikter over Atlanterhavet.

Den tidligere fiskerlandsbyen Puerto de Mogán er et annet populært feriested for nordmenn på Gran Canaria. Byen som gjerne kalles Gran Canarias Venezia, på grunn av kanalene som renner gjennom byen, er ikke like utbygd som den øvrige delen av øya når det kommer til hoteller, men det finnes noen perler med fantastisk beliggenhet og høy standard. De to luksuriøse Cordial hotellene Mogán Playa og Mogán Valle har alle fasiliteter du kan ha bruk for, og ligger i gangavstand fra det flotte havneområdet og sentrum av Puerto de Mogán.

Som du ser er det et stort utvalg av hoteller og overnattingsmuligheter i meget høy standard på Gran Canaria, og reisemålet kan friste med det meste du har bruk for på en skikkelig luksusferie!


luksus på meloneras, gran canaria

Legg inn en kommentar

0 Kommentarer