Opplev en luksusweekend i London

London er som skapt for en luksuriøs weekend sammen med en du er glad i. Er det noe engelskmennene kan, så er det å by på unike opplevelser i glamourens fortegn. London er kanskje den mest innflytelsesrike byen i verden når det gjelder det gode liv. Dersom lommeboka tåler det, her finner du sødmen du neppe har opplevd før.

Det finnes ikke mange storbyer som kan by på den samme variasjonen som London. Er du moteinteressert og glad i å shoppe, er dette mekka for deg. Foretrekker du spennende arkitektur? Dra til London! Luksushotell og mat i verdensklasse, sier du? Da vet du hvor du skal dra, nemlig London. For å tone det hele litt ned, få med deg en fotballkamp på Highbury eller Stamford Bridge. Uansett hva du velger å foreta deg, i denne byen er det nesten umulig å kjede seg.

Bo som dronningen

I London kryr det av hoteller i alle slags prisklasser. Skal du først flotte deg og bo staselig, velg gjerne en av klassikerne. The May Fair Hotel er populært blant de som gjerne vil ha tilgang til luksuriøse spa på hotellet, mens for eksempel The Rubens At The Palace gjerne velges for sin storslåtte og klassiske arkitektur. Det mest ikoniske er kanskje The Savoy, som har huset kresne gjester helt siden 1889. Hotellet ble nylig restaurert for intet mindre enn en milliard norske kroner. Du mangler neppe noe når du bor på The Savoy! Hotell i London er noe rimeligere enn i Norge, men du kan spare betydelige beløp på å booke i god tid før du reiser, spesielt for luksushotell.

Velg og vrak blant gode restauranter

London vasser i stjerner fra Michelin-guiden. I tillegg er dette en smeltedigel av inspirasjon fra alle verdens hjørner. Uansett hvilket kjøkken du foretrekker, London har det i rikt monn. Spesielt anbefales de mange asiatiske og mer eksotiske alternativene, eller mer hippe fusionrestauranter der presentasjonen er nærmest like viktig som smaken. Sørg for å booke i tide! Londonerne liker å gå ut og spise, og de beste restaurantene fylles raskt opp.

Verdens beste shopping?

Med legendariske varemagasiner som Harrods, Selfridges, samt handlegatene Oxford Street, Regent Street og strøket Covent Garden, blir London nærmest uslåelig på shopping. Er du mann med sans for klassisk eleganse, er det så godt som påbudt å skaffe seg en skreddersydd dress fra en av de mange butikkene i Savile Row. Mer engelsk blir det ikke, og heller ikke mer elegant. For å sette det i et tidløst perspektiv; smokingen ble oppfunnet her av Henry Poole & Co.

luksushotell i london

Legg inn en kommentar

0 Kommentarer