Billige luksushotell i Berlin

Berlin er en spennende hovedstad, gjennomsyret av historie, og med et blikk mot fremtiden. Byen full av kontraster er et perfekt reisemål for en luksusweekend borte fra hverdagen. Les videre for å få vite mer om hvordan du kan få den perfekte luksusweekend i Berlin for en rimelig pris.

Luksusweekend i Berlin

En luksusweekend på et 5-stjernes hotell midt i Berlin er overraskende rimelig og et perfekt utgangspunkt for en perfekt helg. Fra sentrum kan man enkelt nå alt innen kultur og shopping, noe for enhver smak. Berlin er langstrakt, så bruk kollektiv transport og sightseeingbusser for komme deg rundt. Besøk viktige monumenter fra krigens dager, både 2. Verdenskrig og Den Kalde Krigen. Få og med deg det nye Berlin, med moderne bygninger og spennende arkitektur. Berlin sin herlige blanding av gammelt og nytt må oppleves.

Bo sentralt på Adlon Kempinski, et 5-stjerners hotell


Sentralt i Berlin finner man hotellperler som gir privatliv, midt i en spennende by. Ta en tur og besøk f.eks. Potsdamer Platz. Dette er blitt Berlins nye sentrum med kinoer, teater samt spennende barer og restauranter. Området er omkranset av fantastiske arkitektoniske byggverk som markere Berlins fremtid. Sug til deg atmosfæren mens du nyter en lett lunsj på en av de mange restaurantene eller en av de mange kaféene. Herfra kan du gå videre til Kulturforum ved Sigismundstraβe. Der finner du museer og ikke minst Zoologischer Garten, Tysklands eldste og beste dyrehage. Denne er verdt et besøk selv uten barn. For en helt annen opplevelse anbefales bohembydelen Kreuzberg. Der finner man perler i små butikker og spennende spisesteder. Berlin er byen med en helt spesiell stemning, og innflytelser fra hele verden samlet i et relativt lite område.


Shoppingen avsluttes med spa-behandling på hotellet

Hva er vel en luksusweekend uten spa? Mange av de bedre hotellene i Berlin har egne spa-avdelinger. Dette er perfekt etter en lang dag med shopping i Arkaden ved Potsdamer Platz og langs Kurfürstendamm. Disse to paradegatene har et spennende utvalg av butikker, i tillegg til gode restauranter. Hotellene i 5-stjerners kategorier har ofte en spa, så man får alt under samme tak. Enkelt og ikke minst avslappende. Avslutt dagen med en tur ut på byen i Berlin. Det er mange kjente og ikke minst gode utesteder med livemusikk. En perfekt avslutning på en perfekt dag. Fra Norge går det daglige avganger direkte til den tyske hovedstaden. Er du ute i god tid med bestillingen, kan du spare mye penger. Så bestill nå og unn deg en luksusweekend i Berlin!


Legg inn en kommentar

0 Kommentarer