Beste hotell i Zurich

Vil du bo midt i hjertet av Zurich? Hvorfor ikke bo som de korrupte FIFA-toppene, på luksushotellet Baur au Lac. Her har du et 5-stjerners hotell som tenker på alt! Skulle du bli arrestert i løpet av ditt opphold på hotellet, sørger personalet for å holde opp laken så ingen ser deg på vei ut til politibilen. Noen særlig mer luksuriøs måte å bli arrestert på finnes nok ikke.

Men hotellet passer bra også for andre som ikke er korrupte, men med tanke på døgnprisen er det sikkert enklere å betale med firmakortet til FIFA, enn å bla opp fra egen lomme. En weekendtur med to overnattinger koster ca 14.000 kroner for et dobbeltrom eller 50.000 for en Deluxe Suite. I suitene er det gratis minibar inkludert, så det må jo gå ann å tjene tilbake en del der. På Baur au Lac er det også gratis Wi-Fi, samt et treningssenter som gjestene kan benytte kostnadsfritt.

Spise middag gjør du på Restaurant Pavillon som har en stjerne i Guide Michelin, og etter det gå en tur ned i nattklubben som er privat kun for hotellets gjester. Vi vet ikke om det er noen FIFA-topper igjen på hotellet når du ankommer, men lukten av svarte penger sitter garantert igjen i veggene på hotellet.

Bestill opphold på Baur au Lac her.


Legg inn en kommentar

0 Kommentarer