Luksusferie i Thailand

Hvis du drømmer om et eksotisk reisemål med lange hvite strender, hoteller i topp standard og en utrolig vennlig befolkning, er det trolig Thailand du bør reise til. For å hjelpe deg å velge hotell, så anbefaler vi her noen av de absolutt beste hotellene i Thailand. Det finnes selvfølgelig også andre hoteller som er veldig bra, men skal du på en luksusferie til Thailand er disse meget gode alternativer, spesiellt hvis du er ute etter det lille ekstra!

Layana Resort & Spa på Koh Lanta. Nærmere paradiset enn Layana Resort, er det nesten ikke mulig å komme i Thailand. Det føles nesten som om du bor midt inne i regnskogen, bare at du egentlig bor på et fem stjerners hotell med alle fasiliteter og egen privat strand. Layana Resort har lenge toppet listen til Tripadvisor over de mest populære hotellene i Thailand.

Bo Phut Resort and Spa Koh Samui. På nordsiden av Koh Samui rett bortenfor den 12 meter høye gullstatuen Big Buddha, ligger et av Thailand absoulutt beste spahoteller. Dette er virkelig en fredfull oase, som egner seg til bryllupsreiser eller andre spesielle anledninger. Hotellet har en helt unik beliggenhet, på en av de beste strendene i Thailand. 

Mandarin Oriental Bangkok. I hjertet av Bangkok med utsikt over elven Chao Phraya ligger gamle ærverdige Hotell Mandarin Oriental, midt i det beste hotelldistriktet i storbyen. Gourmetmaten på restauranten Le Normandie (er under oppussing) må oppleves, og bare utsikten er nesten verdt et besøk i seg selv. Dette er utvilsomt ett av de beste hotellene i Bangkok.

The Shore At Katathani Kata Beach. Et stykke lenger sør i Thailand ligger resorten The Shore på Kata Beach i Phuket. Hit må du reise uten barn, for hotellet har 18-års grense for sine gjester. Stranden ved Kata Noi er en av de vakreste i Phuket, og her bor dere i en villa med egen privat pool. Solnedgangen nyter dere fra den eksklusive restaurenten The Harbour.

Putahracsa Hua Hin Resort. I den sjarmerende feriebyen Hua Hin to og en halv times kjøretur sør for Bankgkok, bor dere aller best på Putahracsa Resort. Boutiquehotellet tilbyr meget eksklusive hotellerom eller en villa med privat basseng. Her bor dere perfekt rett på stranden og kan nyte late dager mens dere svømmer i evighetsbassenget på dette flotte hotellet.

Thailand har en rekke andre hoteller og resorter som er på høyde med disse, men dette er våre favoritter hvis du er ute etter topp standard og riktig luksus. Thailand er et flott reisemål, og hvis du enda ikke har besøkt smilets land, er det nå på tide å gjøre noe med det. En luksusferie i Thailand gjør at du lader batteriene litt ekstra. God tur!


luksus thailand

Legg inn en kommentar

0 Kommentarer