Luksus på Costa del Sol

Et av de mest populære og luksuriøse reisemålene for nordmenn på sommerstid er uten tvil Costa del Sol helt sør i Spania. Denne gyldne landstripen med uendelige lange strender, strekker seg helt fra Malaga i øst og vestover forbi kjente feriesteder som Benalmadena, Fuengirola, Marbella, Puerto Banus , Calahonda og Estepona for å nevne noen. Dette er steder hvor mange reiser på ferie hvert år, men også steder hvor mange nordmenn har kjøpt seg og investert i en egen feriebolig.


Hvis vi skal anbefale noen feriesteder som har mye luksus er det ikke å komme unna Puerto Banus, som kanskje er Spanias svar på den franske perlen St. Tropez. Her er det ikke uvanlig å treffe på både Ferrarier og Lamborghinier i gatene, og merkevare-butikkene ligger på rekke og rad nede ved havnen. Her finner du også en rekke med både 4 og 5-stjerners hoteller i den ypperste klasse. Hvis vi må velge ett, blir det Gran Hotel Guadalpin Banus, men du kan sjekke forskjellige hoteller via Trivago, som vi samarbeider med.

Verdens største prissammenligningsportal for hotell! (annonse)

Andre steder som er nevnt over kan også passe perfekt til en skikkelig luksusferie, og du kan enkelt filtrere etter for eksempel bare 4 og 5-stjerners hoteller, men også etter leiligheter og ferieboliger. Med situasjonen som vi har hatt med coronapandemien den siste tiden, ser det ut til at det blir mer og mer populært og bestille egne boliger, som gjerne har private svømmebasseng, slik at man slipper å være nære innpå andre gjester.


Costa del Sol er uansett hvilken type overnatting du velger, være et glimrende sted å reise på sommerferie eller høstferie. Temperaturen på denne kysten i Spania, gjør det ikke spesielt egnet til å feriere om vinteren, da vil vi heller anbefale Kanariøyene og da gjerne Gran Canaria. I hvert fall i det nærmeste året, hvor pandemien ennå ikke er helt over. Uansett hvor i Spania går, er dette et trygt land å være i, med et topp moderne helsevesen hvis noe skulle skje.

 

Et siste tips til en ferie på Costa del Sol, er å leie en bil under hele oppholdet. Det er store avstander mellom de forskjellige feriebyene, og for å få maks ut av ferien vil en leiebil være til god hjelp. God tur!

Legg inn en kommentar

0 Kommentarer