Luksus i Arguineguin

Om du vil reise til Gran Canaria og skal bo på noen av de beste hotellene på øya, så har Arguineguin noen veldig gode alternativer. Vi har tidligere skrevet om hoteller på Gran Canaria, men tenkte å se litt nærmere på hva som finnes i Arguineguin, ettersom dette området er kanskje det mest populære blant nordmenn som reiser til Gran Canaria, og mange har kjøpt seg en feriebolig her.

Denne lille fiskerlandsbyen helt sør på Gran Canaria kalles av en del for lille Norge, for her finnes det blan annet en sjømannskirke, norsk skole, norsk legesenter og du får kjøpt norske matvarer ii de fleste butikker. Men her ligger det også noen riktig bra hoteller, hvis du vil feriere i dette området.

Radisson Blu Resort er av mange ansett som et av de absolutt beste på hele Gran Canaria. Dette ligger egentlig i området som heter Patalavaca, som er ca 10 minutter å gå unna sentrum av Arguineguin. Alle rommene har terasse med en fantastisk utsikt over havet og alle fasiliteter du kan tenke deg.

Club Puerto Atlantico er et alternativ hvis dere vil bo nærmere sentrum. Dette er et ganske lite hotell, som ligger hel nede ved sjøen. Hotellet har topp standard og tilbyr leiligheter som enten studio, med 1 soverom eller 2 soverom. Her ligger også Rossini Restaurant som er en av de absolutt bedre i dette området. Hotellet har veldig bra anbefalinger av tidligere gjester på Booking.com.

Anfi del Mar er et kjent ferieanlegg som også ligger 10 - 15 minutters gåtur unna sentrum av Arguineguin. Her er leilighetene solgt som ukesandeler, hvor det er mulig å kjøpe de billigere i bruktmarkedet, men det er også mulig å finne noen slike leiligheter til utleie av privatpersoner. Anfi del Mar har også kanskje den beste stranden i dette området.

Det finnes også en rekke private leiligheter i Arguineguin du kan leie deg inn på via Trivago På blant annet anlegget Monte Carrera, hvor mange nordmenn har kjøpt seg leiligheter, finnes det en god del ledig, hvis dere ikke ønsker å bo på store hotellkompleks, men også andre leiligheter rundt om i Arguineguin ligger til utleie på bookingsiden.

Hva finnes mer i Arguineguin?


Hver tirsdag er marked i Arguineguin nede ved sjøen lengst øst i byen, og hit kommer det folk fra hele Gran Canaria for å prute og handle. Hver eneste dag kommer det inn fiskebåter med fersk fisk til havnen i Arguineguin, som selges videre til restaurantene her. Du er altså rimelig sikker på å få en god fiskemiddag, eller en lunch på en av de mange spisestedene. Du finner ikke så veldig mye natteliv i denne litt søvnige byen. Hvis dere vil ut på kvelden, finnes mesteparten av barer på det litt eldre shoppingsenteret Ancora. For de som vil være oppe lengre, anbefales det å reise inn til enten Puerto Rico eller Playa del Ingles, som begge ligger omtrent 10 minutter unna med taxi. Alt i alt er dette et ypperlig feriested for par og familier, som vil reise på ferie til det stedet som mange mener har verdens beste klima. God tur!Legg inn en kommentar

0 Kommentarer