Charterreiser

Det er mange selskap som tilbyr charterreiser i Norge, men hvis du ønsker det lille ekstra når det kommer til standard og service, bør du velge å reise på chartertur med Apollo Reiser. Selskapet har ikke like store valgmuligheter når det kommer til reisemål og hotell, som de to største og mer kjente charterselskapene i Norge, Ving og Star Tour, men har dertil bedre utvalg når det kommer til hoteller i høy standard. Dette gjenspeiles også hvis man bestiller en restplass fra Apollo. Sjansen for å havne på et bra hotell er da også mye høyere enn hos konkurrerende reiseselskaper.

Apollo dekker de fleste populære destinasjoner rundt om i Europa, og har også en del spennende reisemål ellers i verden som Mexico, Cuba, Trinidad og den Dominikanske Republikk i Karibien, Thailand, Vietnam, Indonesia, Emiratene og Sri Lanka i Østen, Kenya og Egypt i Afrika sammen med de tradisjonelle Kanariøyene som vi gjerne reiser til hele året rundt. Utvalget er dermed sikkert stort nok for de fleste av oss.

Hvis du ikke er så nøye på hvor reisen skal gå hen, finner du meget gode priser på restplasser og andre tilbud også hos Apollo, hvor en nyhet er at du blant annet kan reise på weekendturer til Gran Canaria, hvis du bare har tid til en kjapp tur til sol og varmen. De beste hotellene er alltid merket med Eksklusive Hoteller. Noen hoteller er kun beregnet for voksne, noen passer til barnefamilier og ved noen hoteller er det i hovedsak lagt opp til trening og velvære. Du skulle dermed finne noe som passer akkurat til dine ferieønsker. Apollo selger også ledige flyseter på charterfly til en rimelig pris, hvis du heller ønsker å bestille hotellet på egenhånd.

luksus charterferie

Legg inn en kommentar

0 Kommentarer