Cruise

Når man blir spurt om hva som er den absolutte drømmeferien, blir cruise veldig ofte gitt som svar. Det kan selvsagt ha noe med prisen å gjøre, for hvis du vil reise på et skikkelig luksuscruise i Karibien, flyr tusenlappene ganske fort avgårde. Men det er også mulig å skaffe seg et cruise til en rimeligere penge, alt avhenger egentlig av hvor stor lugar du ønsker og hvilken rute du velger. En veldig bra aktør på cruise i Norge er MyCruise, som nå tilbyr luksuriøse cruise i Karibien, Middelhavet, Kanariøyene & Maderia eller et orginalt elvecruise forskjellige steder i Europa og i Russland. Det finnes både tradisjonelle cruiseskip, samt mindre seilskuter og yachter. Du får en ferdig pakke inkludert flyreisen og eventuelle hotellovernattinger.

Reiseselskapet benytter blant annet de eksklusive skipene Celebrity Equinox og Oasis of the Seas i Karibien, hvor sistnevnte er verdens største cruisebåt med alt du kan tenke deg ombord! Disse båtene går ut fra Fort Lauderdale i Florida. Det flotte skipet Costa Magica går fra den Dominikanske Republikk, og tar deg rundt blant Karibiens kritthvite strender til eksotiske reisemål som Martinique, St. Maarten, Guadeloupe og Antigua. Dette må kunne kalles en riktig drømmeferie!

Et cruise er en ypperlig måte å oppleve flere reisemål på en og samme ferietur, og man er faktisk ikke nødt til å ha passert seksogseksti for å reise på cruise. Gjennomsnittsalderen for de som reiser på cruise i dag er 48 år, men alderen øker litt hvis man reiser til historiske reisemål i lavsesongen, i forhold til om man velger seg til Karibien i høysesongen. I dag er cruisebåtene lagt opp til at det skal finnes aktiviteter og opplevelser for alle aldre, både om dere er barnefamilier eller har gått av med pensjon. En skikkelig luksusferie blir det uansett!

cruise karibien st marteen

Legg inn en kommentar

0 Kommentarer