Luksus i Barcelona

Barcelona er en perle ved Middelhavet, Catalonias hovedstad eller Ciudad Condal som byen også kalles i Spania. Dette er byen som har alt på et sted, langstrakte strender helt nede ved bykjernen, storslått arkitektur gjennom hele bybildet, shopping i alle varianter og priser, et fotballag i verdensklasse, et nesten ubegrenset utvalg av tapasbarer og restauranter av høy kvalitet og luksushoteller på den øverste hyllen. Hva kan vel egentlig være bedre egnet som reisemål for en luksusferie, enn å dra på en langweekend til Barcelona?

Den enkleste måten å reise til Barcelona på, er å kjøpe flybilletter gjennom Norwegian, Ryanair eller SAS, og bestille et hotellrom eller en privat leilighet direkte på nettet. Noen charterselskaper organiserer også ferdigpakker til Barcelona, men da betaler man egentlig unødvendig mye ekstra, bare for å spare seg 10 minutter i forhold til bestillingen. Hvis du ønsker et opphold i høy kvalitet, kan du velge mellom noen av disse neste hotellene som har det meste du forventer av et skikkelig luksushotell i Barcelona.

Hotel Majestic ligger midt i shoppingstøket Passeig de Gràcia som er veldig sentralt i Barcelona, en tre fire minutters spasertur ovenfor Plaça de Catalunya. Hotellet tilbyr deluxe rom, suiter og penthouse i klassisk stil. Fra svømmebassenget på taket kan du nyte en flott utsikt over nesten hele byen. Gratis WiFi og en eksklusiv spa-avdeling er en selvfølge på Hotel Majestic, hvor et tips er å planlegge brunch på søndager mellom 12.30 og 16.00.

Hotel Arts ligger på stranden nede ved den olympiske havnen og er synlig fra omtrent hele Barcelona. Dette luksushotellet i 44 etasjer er en del av Ritz-Carlton kjeden, som er kjent for hoteller i ypperste klasse. Mange kjendiser velger seg Hotel Arts for overnatting, og vi traff blant annet Bruce Springsteen ved vårt siste besøk til hotellet.

Hotel La Florida tilbyr den beste utsikten over Barcelona, og ligger på den 500 meter høye fjelltoppen Tibidabo ca. 2 kilometer ovenfor byen. Panoramautsikten fra terassen til gourmetrestauranten L’Orangerie, er nesten verdt hotellprisen alene. Hotellet har alle fasiliteter du har bruk for på en luksusferie i Barcelona.

Hotel Princesa Sofia bør være ditt førstevalg hvis du reiser til Barcelona for å gå på fotballkamp. Hotellet ligger 800 meter unna Camp Nou, og her pleier laget til FC Barcelona å samles før hjemmekampene, så ikke bli overasket hvis du treffer på noen kjente spillere ved frokostbuffeten. Hotellet har en egen fitness & spa-avdeling, oppvarmet svømmebasseng og gratis WiFi for alle gjester.

Hotel W ligger helt nede på stranden i området Barceloneta, og kalles i likhet med Burj al Arab i Dubai også for seilhotellet på grunn av sitt karakteristiske design. Eksklusive W Barcelona er en del av Starwood Hotels and Resorts, og har perfekt beliggenhet hvis du ønsker kort vei til den flotte bystranden eller attraksjoner som Akvariumet i Barcelona, shoppingsenteret Maremagnum og den kjente gågaten Las Ramblas.


luksushotell barcelona

Legg inn en kommentar

0 Kommentarer