Tips om de beste hotellene i København

Beste hotell i København

Det er, som alle vet, deilig å være norsk i Danmark. Det forutsetter imidlertid at du bor bra og velger rett hotell. København byr på en rekke både luksuriøse hoteller og et knippe som er rett og slett spennende. Velger du et som ligger sentralt i tillegg, ligger alt til rette for en weekend i herlige København.

Selv om vi er naboland, er det likevel noe eksotisk ved København for oss nordmenn. Danmark er langt mer preget av europeisk kultur og tradisjoner. Bare det å få hele flasken foran seg når man drikker snaps, til selvbetjening, er fremmed for oss fra nord. Den frilynte holdningen til danskene er livsbejaende og morsom å oppleve. Skal besøket til dronningens by bli helt vellykket, sørg for at du velger rett hotell før du reiser. Booker du online i god tid før du reiser, er det som regel en god slump penger å spare.

Tre anbefalte 5-stjerners hoteller

  • Hotel D’Angleterre er en klassiker i København. Hotellet er over 300 år gammelt og byr på rundt 120 rom og 20 suiter. Med gangavstand til slottet, Det kongelige teater og gågata Strøget, har hotellet en nesten perfekt beliggenhet. Som seg hør og bør et 5-stjerners hotell, finner du selvsagt egen spa-avdeling her. 
  • First Hotel Skt. Petri er moderne med typisk skandinavisk design, ombygd fra et gammelt havnelager. Hotellet skilter med 268 rom og 24 suiter, og ligger i latinerkvarteret, kanskje Københavns hippeste område. Her finner du kule kaféer og barer å rusle innom. Hotellet ble kåret til Skandinavias beste businesshotell av det amerikanske TV-konsernet CNBC for få år siden. 
  • The Radisson SAS Royal Hotel må også nevnes. Hotellet er helt på øverste hylle når det gjelder service, og designet av den verdensberømte arkitekten Arne Jacobsen. Beliggenheten er her også upåklagelig, med gangavstand til Tivoli og Rådhusplassen. En av Københavns beste restauranter, Alberto-K, finner du på 20-ende etasje.

Litt annerledes hoteller

To hoteller som må nevnes, når man snakker om København, er klassikere. Service og komfort er på topp, men det er likevel designen og beliggenheten som gjør disse to spennende.
  • Nimb Hotel er lekkert og spennende innredet som en maurisk basar. Hotellet har 17 unike suiter der man bor som en konge og dronning. Servicen er meget god og hotellet ligger velplassert i sentrum, med utsikt mot Tivolihagen. Kanskje det beste hotellet for romantiske par på weekendferie i København? 
  • Tivoli Hotel er for noen det morsomste hotellet i København. Her kombinerer du hotelloppholdet midt i selveste Tivoli, med eget svømmebasseng, treningssenter og en gjestfrihet som er sjeldent god. 
Se etter gode tilbud på nettet og bestill i god tid i forkant. Uansett hvor du velger å bo i København, på et av de beste hotellene eller et annet sted, byen er definitivt verdt et besøk eller to!

luksushotell i københavn

Legg inn en kommentar

0 Kommentarer