Maldivene er et perfekt reisemål for par

Verdens beste reisemål for par

Se for deg en vakker tropisk øy, omringet av kritthvite strender og svaiende kokospalmer. Utenfor ligger et rolig, rent og turkisblått hav så langt øyet rekker. Det du ser for deg kan meget godt være Maldivene. De romantiske små øyene er kanskje det flotteste stedet et nyforelsket par kan reise.

Maldivene ligger sør-vest for India og består av intet mindre enn 1192 øyer. Du kan finne ditt helt eget lille paradis, langt unna forstyrrende støy og larm. Maldivene er akkurat like vakkert som det fremstår på bilder. Øygruppen er godt vant med kresne turister som kommer reisende langveis fra. Gjestfriheten er nesten ubegrenset og bevertningen uforglemmelig. Bestiller du hotell på Maldivene, er du garantert et herlig minne du aldri vil glemme.

Bo luksuriøst på stylter i havet

Mange hoteller på Maldivene kan friste med villaer og bungalower helt i strandkanten. Noen til og med på stylter ute i selve det vakre havet. Hva er mer forfriskende enn et herlig morgenbad, rett fra senga? Å sitte i hengekøya sammen med en du er glad, med noe godt å drikke, mens dere bivåner det Indiske hav, er en uslåelig kombinasjon. Naturopplevelsen er udiskutabel, og kvaliteten på servicen er også på topp. De gode hotellene byr på dagfersk hummer og spesialiteter fra området. De fleste kjente destinasjonene på Maldivene, er stjernegrossister, med en servicegrad man må lete lenge etter. Som reisemål for romantiske par på jakt etter det lille ekstra, er øygruppen helt i egen klasse.

Uforglemmelige opplevelser på Maldivene

Flere av de nesten 1200 øyene er såpass små at man kan godt ta seg en rusletur rundt hele øya. Underveis på de kritthvite strendene, tar man seg et bad, soler seg litt og drikker kokosmelk rett fra nøttene og andre forfriskninger. På Maldivene finner dere mange vakre laguner der man kan svale seg uforstyrret. Snorkler eller dykker dere i havet, opplever dere noen av de vakreste korallene på kloden. Man svømmer trygt blant fargesprakende fiskestimer og spennende undervannsatoller. Tilbake igjen i Bungalowen, venter ferskpresset juice, frisk frukt rett fra trærne og kanskje en deilig massasje som løser opp siste rest av stresset du tok med hjemmefra. Maldivene er utvilsomt et av de vakreste stedene på jorden. Selv om det er lengre unna enn Europeiske storbyer, er turen i seg selv verdt innsatsen. Når du ankommer ditt eget lille paradis, sammen med din kjære, vet du at du valgte rett.

luksusferie maldivene

Legg inn en kommentar

0 Kommentarer