Hvor bør man reise på bryllupsreise

Bryllupsreise er de nygiftes viktigste tur.

Antallet flotte destinasjoner for en romantisk bryllupsreise er bortimot ubegrenset. Samtidig finnes det nok steder man definitivt ikke vil reise til, når kjærligheten skal pleies. Her får du noen gode tips om de best egnede stedene, for en romantisk bryllupsreise.

Det første avgjørelsen man gjerne tar er hvorvidt man vil til en romantisk by eller et mer naturnært sted. Begge deler kan passe utmerket for nygifte som skal feire det nylig inngåtte ekteskapet. Kostnadene er gjerne også avgjørende for hva man ender opp med, men med god planlegging og tidlig bestilling, er det mye penger å spare. Det å sitte sammen og finne reisemålet for bryllupsferien, er i seg selv morsomt, spennende og romantisk for mange. Når man har bestemt seg og booket fly og hotell, er det bare å begynne å glede seg.

Bryllupsreise til storby

For oss nordboere er det Paris og Roma som ofte utmerker seg som de mest romantiske byene for bryllupsreiser. Paris er nok også byen nordmenn frir oftest i, nest etter de hjemlige trakter. Rusleturer langs Seinen, kaféer og koselige små restauranter, er det som trekker oss til Paris. Roma på samme måte, men kanskje med et mer historisk sus over seg, selv om begge byene er eldgamle og vakre. Om disse to forslagene blir for trauste, hva med Ljubljana i Slovenia? Etter sigende er dette kanskje Europas vakreste hovedstad, stille og rolig og bugner over av historikk og vakker arkitektur. For de matglade er Spania og Italia gode valg. Der er henholdsvis Sevilla og Firenze litt mindre vanlige valg, men begge byer som innbyr til en romantisk bryllupsferie i rikt monn.

Romantiske øyer og steder for lengre bryllupsferier

Seychellene og Maldivene er soleklare valg for de med litt bedre tid. De vakre øyene er som skapt for romantiske par på bryllupsreise. Samtidig byr de på opplevelser for sansene som de fleste ikke har sett maken til. Kritthvite strender og azurblått hav er det rette bakteppet når kjærligheten skal pleies. For de med mer eksotiske ønsker, er kanskje en tur til Kenya og Tanzania høyt på ønskelisten. Å se solen gå ned over N’gorongorokrateret, akkompagnert av løvenes brøl, sammen med en du er glad i, gir garantert en uforglemmelig bryllupsreise. Man trenger likevel ikke reise hinsides langt av sted for en romantisk ferie. Vakre Gotland i nabolandet Sverige, er et stadig mer populært reisemål for bryllupsferier. De stille kveldene på terrassen, med nyfisket kreps og hvitvin, gir også en flott ramme for nygifte par på tur.

bryllypsreise med luksus

Legg inn en kommentar

0 Kommentarer