Hoteller

Det er mange som tenker at hotellet ikke er så nøye, ettersom de "bare skal sove der", men da har de trolig kanskje aldri overnattet på et skikkelig luksushotell. En ferietur kan være så mangt, men det er ikke tvil om at med et hotell i veldig bra standard, øker også kvaliteten på hele reisen. Men et luksushotell kan også sette dype spor i lommeboken, det er bare å se på Burj Al Arab i Dubai, som er kjent som ett av de absolutt beste hotellene i hele verden. En overnatting på seilhotellet som det også kalles, starter på rundt 13.000 kroner for et rom for 2 personer. Dette er kanskje i drøyeste laget for de fleste av oss, men en overnatting her lager i hvert fall en ferieopplevelse man aldri glemmer! Prøv også søkemotoren til Hotels.com under her for det største utvalget av hoteller i bra standard over hele verden.

Klikk her for å bestille luksushotell over hele verden.

Ønsker du å heller kjøpe en ferdig pakkereise med flyreisen og hoteller i meget høy standard, har reiseselskapet Apollo en egen avdeling for luksushoteller i eksklusiv standard på de fleste populære feriedestinasjoner verden rundt. Her snakker vi om hoteller som alltid har veldig bra tilbakemeldinger fra gjestene, egne spa-avdelinger og meget høy standard på svømmebassengene. Da inngår også transport til og fra flyplassen på reisemålet. Det finnes noe for enhver smak, store luksushoteller eller mindre designhoteller, men hotellstandarden er alltid i toppsjiktet.

I Skandinavia kan vi anbefale hotellkjeden First Hotels, som har over 50 hoteller i de fleste store byene i Norge, Sverige og Danmark. First Hotels satser på kvalitetshoteller med unik stil og innredning, og hvor gratis WiFi er standard på alle hotellene. Ønsker du å bo ekstra bra i de Skandinaviske hovedstedene, kan du velge deg tophotellene First Hotel Grims Grenka i Oslo, First Hotel Reisen i Stockholm og designhotellet First Hotel Twentyseven i København. Den beste prisen får du alltid ved å bestille overnattingene på nettet, men en prisgaranti når du booker direkte.

Klikk her for å bestille hotell hos First Hotels i Skandinavia.

reise til luksushotell


Legg inn en kommentar

0 Kommentarer