Beste hotell i Benidorm

Mange tenker kanskje på Benidorm som et slitent partysted fullt av engelske charterturister som drikker litt for mye, og kan sikkert stemme i noen sammenhenger. Men Benidorm er så utrolig mye mer enn bare denne lille delen. Byen med de kjente høyhusene midt på Costa Blanca, er nemlig en oase for så mange flere enn de som går fra pub til pub. Gamlebyen i Benidorm har noen av de beste tapasrestaurantene i denne delen av Spania, og strendene strekker seg kilometervis nedenfor byen. Når du i tillegg har en beliggenhet bare 40 minutter fra flyplassen i Alicante, 5 minutter fra den vakre byen Villajoyosa, 10 minutter fra Altea og videre 10 minutter til Calpe, eller en liten halvtime fra den historiske byen Guadalest, så skjønner du kanskje at Benidorm ligger midt i smørøyet.

Så skal du reise en tur til Benidorm kan det være greit å finne ut hvor du skal bo. Her er en liten oversikt over noen av de beste hotellene du finner i Benidorm, som vi kan anbefale for både kortere opphold eller lengre ferieturer.

Hotell Melia Villaitana
Hvis du vil bo litt utenfor sentrum er Melia Villaitana et glimrende valg. Hotellet er bygdt opp som en tradisjonell landsby ved Middelhavet, og har både spasenter, flere bassenger, flere restauranter, tennisbaner og 2 golfbaner i umiddelbar nærhet. Alle de luksuriøse rommene har egen terasse med utsikt. Hotellet ligger bare en kilometer unna familieparken Terra Mítica og badelandet Aqua Natura.

Gran Hotel Bali
Hvis du heller vil bo i sentrum av Benidorm, kan Gran Hotel Bali skilte med å være Europas høyeste hotell med sine 52 etasjer. Hotellet har flere bassenger, treningsrom, spa og rom med egen balkong og en helt fantastisk utsikt over Middelhavet. Hotellet ligger i den sørlige delen av Poniente stranden.

Hotel Boutique Villa Venecia
Er du ute etter hotellet med det lille ekstra, er nok Villa Venecia det du bør gå for. Dette 5 stjerners hotellet ligger rett ved gamlebyen og utsiktspunket Mirador de Sant Jaume på Levante stranden. Området rundt hotellet er så langt fra du kan komme fra pubrunder og billig øl, for dette er selve indrefileten av Benidorm. Hotellet har det meste du behøver og utsikten kan ikke forklares, den må oppleves!

Grand Luxor Hotell
Det siste hotellet vi vil anbefale ligger også litt utenfor selve Benidorm, men har den fordelen av at det ligger inne på området til fornøyelsesparken Terra Mítica, og inngangsbilletter til parken er inkludert i prisen. Hotellet har familierom med gratis wifi og fantastiske svømmebassenger både inne og ute. Helt upåklagelig standard og kan anbefales både for deg som reiser med og uten barn.


hoteller i benidorm Hva kan man gjøre i Benidorm?


Her finner man egentlig noe som passer for alle. Gamlebyen som er nevnt flere ganger, er et opplagt sted for god mat og drikke. Her kan man nesten ikke tro at man befinner seg i nærheten av engelskmenn på pubrunder, og tankene strekker seg nærmere San Sebastian nord i Spania, i alle fall når det kommer til de fantasktiske restaurantene med tapas. Du finner nemlig også i hovedsak baskiske tapasbarer her, og disse er kjent for å ha de beste tapas i hele Spania. Prøv deg fram og finn din favoritt.

Det finnes også flere gode familieparker i og omkring Benidorm, hvor Terra Mítica kanskje er den mest kjente, men du kan også besøke dyreparkene
Mundomar og Terra Natura som passer til både halv og heldagsturer, samt de to vannparkene Aqualandia, som ligger vegg i vegg med Mundomar og Aqua Natura som hører til Terra Natura. Begge badelandene er sikre vinnere blant de minste.

Ellers så er det jo bare å slappe av enten ved bassenget på hotellet eller nede på bystranden i Benidorm, enten på Playa Poniente eller Playa Levante som er den som ligger mot øst av de to strendene i Benidorm. God ferie!


Legg inn en kommentar

0 Kommentarer