Luksusweekend i New York

New York er kanskje den mest kjente byen i USA. Ikke bare har den store skyskrapere, flotte museer, men den har en helt egen atmosfære. Dette er en by som aldri sover! Sjekk inn på et av de mange luksushotellene i New York for en weekend du ikke vil glemme! Med direktefly fra Norge med både SAS og Norwegian, har det nå blitt enda enklere å skjemme seg bort en helg i denne fantastiske storbyen.

Luksusweekend i New York


New York er en by full av kontraster, både menneskelig og arkitektonisk. Skyskrapere og gamle bygninger skaper en spennende dynamikk som reflekteres i befolkningen. For New York trekker til seg drømmende kunstnere og tøffe businessmenn. I tillegg er det en stor tilstrømning av folk fra andre land eller fra USA. Dermed kan man høre både kinesisk og spansk i tillegg til engelsk på gatene i New York.

Finn det perfekte luksushotellet i New York


Bygningene i New York strekker seg mot himmelen nettopp fordi det er trangt om plassen. Derfor er det luksushotellene i New York som gir deg den største plassen for pengene. Her kan du virkelig sparke skoene av deg etter spennende dag med sigthseeing og shopping og nyte en luksusbehandling. For amerikanerne kan dette med å skjemme bort kundene! Velger du et luksushotell sentralt i New York, kan du nyte en kopp kaffe eller varm te om morgen og se på det yrende menneskehavet utenfor vinduet ditt

Shopping og sightseeing


Det er helt utrolig hvor mye man kan se bare ved å vandre gatelangs i New York. En weekend bør nytes og ikke stresse fra sted til sted, så ta beina fatt og bruk gjerne undergrunnen. Den er grei å finne ut av, spesielt hvis du spør deg litt for på hotellet før du drar ut for dagen. Det er selvsagt mange steder man kan peke ut som spennende å besøke, men en tur gjennom Central Park er absolutt å anbefale. Dette gir et spennende glimt av New Yorks sine mange sider og er mye større enn man skulle tro. Kontrasten mellom et sydende liv med tutende biler og folkemengder og roen i Central Park må oppleves.

Shoppingmuligheter finner du alle steder, men spesielt mye å se på Fifth Avenue.  Husk bare å tipse rikelig, mange har ingen annen inntekt enn tips. Når du velger ditt hotell i New York, så husk å velge et med spa og gjerne restaurant. Da har du alt du trenger på et sted for den perfekte weekend i New York.


new york skyline

Legg inn en kommentar

0 Kommentarer