En luksuriøs helg i den norske hovedstaden

Det er ikke alltid du trenger å reise så langt bort for å kunne nyte en helg med luksus. Vår egen hovedstad, Oslo, har mye å by på for den som ønsker en magisk helg.

Velg mellom ærverdige og moderne luksushoteller

Skal du reise bort en helg er et sted å bo det første som må på plass. Oslo har flere flotte hoteller å by på, men dersom du er ute etter den luksuriøse følelsen kan ærverdige Grand Hotel være et godt valg. Hotellet har vært i drift siden 1874, og siden den gangen har både verdensledere, nobelprisvinnere og andre kjendiser sovet godt her. Hotellet er kjent for sin takterrassebar, der dere kan starte eller avslutte kvelden med noe godt å drikke og utsikt over hele byen.

Vakkert boutiquehotell bak slottet

Området bak slottet rommer flere flotte butikker, restauranter og kafeer samt Camillas Hus. Dette er en verneverdig trevilla som har blitt renovert og omgjort til et fantastisk lite hotell. Velger du å nyte en helg her, bor du faktisk i det som er Oslos eldste trehus i sveitserstil.

Moderne luksus

The Thief er et moderne luksushotell beliggende på Tjuvholmen ved Aker Brygge. Et av byens nye og moderne områder. Området huser restauranter, butikker og kunstgallerier samt fantastiske The Thief. Her kan du også nyte et prisbelønnet spa, svømmebasseng og trimrom.

Spesielle Oslo-opplevelser

Det kan jo hende du ønsker å være mest mulig på hotellet å slappe av. Etter et besøk i spaavdelingen, kan du slenge deg ned foran tv-en og bestille litt romservice. Se om ikke favorittlaget ditt spiller fotballkamp. Å holde seg informert gjør unektelig kampene mer interessante og med hotellets tilbud om gratis WiFi kan du enkelt sjekke bet365 odds tips. Det foregår mye spennende i engelske Premier League, og kanskje du er en av dem som lurer på hvordan Arsenal skal klare å holde seg på toppen? Dagens luksushoteller har heldigvis alle fasiliteter, slik at du kan tilbringe din tid akkurat slik du ønsker.

Byen er full av flotte restauranter

Oslo by har faktisk mange gode spiseopplevelser å by på. For å holde oss til temaet luksus, så kan du velge en av byens restauranter som har stjerner i Michelin-guiden. Det skulle borge for at du får en matopplevelse utenom det vanlige. Maaemo har 3 stjerner, mens Galt, Statholdergaarden og Restaurant Kontrast har 1 stjerne.

Det finnes dog flere gode matopplevelser i byen, som Alex Sushi, Kolonihagen på Frogner for deg som er opptatt av kortreist og økologisk mat, eller Restaurant Eik. Mulighetene er mange og det er ingen grunn til å gå sulten.

Lei en luksusbil


Sett prikken over i-en på din luksushelg og lei en Ferrari eller Lamborghini for helgen. Det gir unektelig en helt egen følelse å cruise opp Bogstadveien eller forbi Frognerparken i en luksuriøs sportsbil. Da blir du i alle fall lagt merke til. Det finnes egne steder der du kan leie luksus på fire hjul for noen timer eller hele helgen. Ikke glem å holde fartsgrensene!

Legg inn en kommentar

0 Kommentarer